Gabonakom Kft. - www.gabonakom.hu - gabonakom@gabonakom.hu | nyomtatta: vendég


Főoldal Gabona

Gabona

2007. évi alapításunk óta a gabonakereskedelem a meghatározó tevékenységünk. A forgalmazott mennyiség évről-évre bővül, a 2011. évben meghaladta a 25000 tonnát.
Célunk, hogy a termelőtől a legrövidebb úton jusson el a termény a végfelhasználóhoz.
Vevőink elsősorban belföldi takarmánykeverők, malmok és állattenyésztéssel foglalkozó cégek-magánszemélyek.
Az olajos növényeket is döntő többségben a végfelhasználónak továbbítjuk. Szintén jó kapcsolatot ápolunk exportőrökkel és külföldi partnerekkel.
Ennek köszönhetően olyan szűkebb körben termesztett növények kereskedelmével is foglalkozunk, mint triticale, étkezési és takarmány rozs, durumbúza, sörárpa.
A minimálisan vásárolt mennyiség 23-25 t. Ennél kisebb tételeket is vásárolunk abban az esetben, ha egy telephelyen több kisebb tételt kínálnak fel, és ezek összessége a fent írt mennyiséget minimum elérik. Ilyenkor a kialkudott ár gépkocsira rakva értendő az eladó telephelyén. Lehetőség van kisebb tételek felvásárlására Környe Patár-pusztai raktárunkban. Ebben az esetben a raktárba szállítást az eladónak kell vállalnia, és a felvásárlási ár beszállított ár.

Szerződésminta 1 (a letöltéshez kattintson a linkre)

2-300 t vagy nagyobb mennyiségű felajánlás esetén, ha a tárolási lehetőség adott, a megvásárolt terményt az ellenérték kifizetése után az eladó telephelyén tároljuk díj ellenében. Legkésőbb május 31-ig elszállítjuk és a gázosítás költsége is cégünket terheli.

Szerződésminta 2 (a letöltéshez kattintson a linkre)

Kizárólag Magyarországon termett, Magyarországon engedélyezett, nem génmanipulált fajtából származó, növényvédő szertől, nehézfémtől és mérgező gyommagtól mentes terményt vásárolunk, melynek minősége megfelel a Magyar Szabványnak.

Árainkról telefonon adunk tájékoztatást, melyek adott napra érvényesek, a tőzsdék és az árfolyamok változása miatt.

Lehetőség van előszerződések kötésére is.

Ideart Az oldal 36 ms alatt készült el. Felhasználó: vendég