#Főoldal# Mit kínálunk?

Mit kínálunk?

Ön frissítheti szaktudás nélkül

Nem kell informatikusnak lennie. A honlapkészítés folyamán olyan rendszert építünk fel, amelynek segítségével Ön vagy munkatársa alapfokú számítógépes ismeretek birtokában gondozhatja, frissítheti internetes oldalának, honlapjának szövegeit, képeit, stb. Nem kell speciális szoftverre költenie, hogy a frissítést elvégezze. Elég egy egyszerű böngészőprogram, és akár egy internet kávézóból is frissítheti honlapját.


3 év garanciát vállalunk!

Amit kevés webfejlesztő tesz: az általunk fejlesztett honlaprendszerre szerződésben rögzített garanciát vállalunk. A garanciális feltételekről itt talál részleteket.


Moduláris rendszer

Csak azt vegye meg, amire szüksége van, és csak akkor, amikor szüksége van rá, hiszen az általunk készített honlapok moduláris rendszerben épülnek fel. Így lehetőség van arra, hogy Ön egy belépő szintű weblapot vásároljon, majd később az igényekhez igazodva bővítse honlapját. Tudjon meg többet a programmodulok funkcióiról és a fejlesztési lehetőségekről!

Egyedi arculat

Miért hasonlítana a versenytársakra? A weblap arculatát mindig a megrendelő egyedi igényeit figyelembe véve alakítjuk ki.
Van már cégarculata? Hozzá igazítjuk weblapját. Ha nincs, grafikus-iparművész kollégánk elkészíti cége arculati elemeit.
Nem tud, vagy nem akar egy weblap arculat mellett dönteni? Rendszerünk lehetővé teszi, hogy akár több arculattal egyszerre működjön a honlapja. Az oldal látogatói kiválaszthatják a nekik leginkább megfelelőt. De változhat az arculat automatikusan is, pl. napszaktól vagy évszaktól függően.
Nem használunk mások által készített sablonokat.
Az ingyen vagy olcsón letölthető sablonokkal ugyan gyorsan lehet dolgozni, ám a honlapok elveszítik jellegüket. Mi azt szeretnénk, ha az Ön weblapja biztosan nem hasonlítana semmilyen más internetes oldalra.
Saját fotósunk a grafikussal együttműködve elkészíti a honlaphoz szükséges fotókat. Ezek nagyszámú nyers változatát Ön átveheti tőlünk.

Ha érdekli a weblap arculatának kialakítása, kérjük olvassa el további anyagainkat a munkafolyamatokról és az árképzésről!

Saját fejlesztésű kód - egyedi igények

Programkódjainkat magunk írjuk. Szembe megyünk a divattal, hiszen sok kis honlapkészítő (webfejlesztéssel foglalkozó) cég használ mások által megírt és ingyenesen használható un. tartalomkezelő rendszereket. Úgy gondoljuk, hogy nem etikus pénzt kérni azért, amivel nem dolgoztunk.
Egyedi igények? Speciális funkciók? Nem ijedünk meg ilyen feladatoktól, hiszen a magunk által írt és jól ismert programkód könnyen átalakítható, testre szabható.
Amennyiben egyedi igényei vannak, kérjük mindenképpen keressen fel, mert árajánlatot csak a személyes igényfelmérés alapján tudunk adni. Az általunk alkalmazott technológiákról itt olvashat bővebben.

Hajlékony jogosultságkezelő rendszer

Egy honlapot, webes alkalmazást sokan használhatnak, a világ bármely pontjáról. Ha Ön szét akarja osztani a weblappal kapcsolatos feladatokat munkatársai között, ezt veszély nélkül megteheti. Rendszerünk segítségével felhasználók és felhasználói csoportok szintjén egyaránt szabályozhatja kinek és mit szabad, vagy tilos a honlappal kapcsolatban elvégeznie.
Képezze le cége szervezeti felépítését és működését a weblap jogosultságaival.

Többnyelvűség támogatása

Lehet az Ön partnere külföldi? Miért ne lenne weblapja többnyelvű?

Akár görögül is - Az általunk készített honlapok képesek az idegen nyelvű szövegek betűinek megjelenítésére is. Honlapjainkon a nem latin betűs nyelvek megjelenítése sem okoz gondot, mint pl. az orosz.
Angol, német: kész. A weblapokat működtető szoftverrendszer szöveges elemei már le vannak fordítva angol és német nyelvre, így csak az Ön által megfogalmazott szöveges tartalom fordítására van szükség. Igény szerint - szakembereink segítségével - gondoskodunk a szöveges tartalom fordításáról is, így honlapja még gyorsabban készül el.
Automatikus nyelv-választás.
A honlap szoftvere automatikusan érzékeli a látogató böngészőprogramjának beállításait, és automatikusan az ideális nyelvi változatot tölti be.
Magázás vagy tegezés igény szerint.
A honlap szoftverrendszere magyar nyelven, magázó módban íródott, de választható tegező változat is.
Nyelvenként különböző tartalom.
Ha Ön teljesen más üzenetet akar eljuttatni a különböző nyelvű külföldi ügyfeleihez, akár ezt is megteheti. A honlapon különböző nyelvi változatokhoz különböző tartalom rendelhető, beleértve a képeket, letölthető fájlokat, kapcsolati adatokat, stb.
Saját fordítóink lefordítják a honlapon megjelenítendő szövegeket.

Igény szerint skálázható kompatibilitási fok

A lehető legtöbb böngésző használatával ugyanúgy kell kinéznie egy honlapnak. Amennyiben a programokkal vagy az arculattal kapcsolatosan speciális igényei vannak, mi tájékoztatjuk arról, ha az csökkentené az weblap kompatibilitását bizonyos böngészőkkel, vagy operációs rendszerekkel. A kompatibilitási szintet tudatosan az Ön igényei és a célközönség figyelembe vételével alakítjuk ki.

Szövegalkotás és keresőoptimalizálás

Úgy érzi, hogy nem a szavak embere? Amennyiben igényli, segítünk Önnek a honlapon megjelenő marketing jellegű és szakmai szövegek megalkotásában is. Garantáljuk, hogy könnyen érthető, a célközönségnek leginkább megfelelő, helyesírási és nyelvi szempontból hibátlan szöveg jelenik majd meg honlapján. Erről nyelvi lektor munkatársunk gondoskodik.

A weblapokon megjelenő szövegek megalkotásánál figyelembe kell venni, hogy a webes felület szövegtani szempontból egy különálló műfajjá érett. E műfajnak saját szabályai vannak, így az némileg eltér a nyomtatott szövegek logikájától.

Emellett napjainkban egyre fontosabb szempont, hogy az Ön internetoldalára rátaláljanak a különböző keresők segítségével. Mi gondoskodunk a keresőoptimalizálásról is az Ön által megadott keresési kulcsszavak alapján. Ennek egyik fontos része a keresőbarát szövegek megalkotása.

Mi üzemeltetjük

Mivel mi írtuk a honlapjainkat működtető programot, mi tudjuk, hogy milyen szerverszámítógépen működik jól. Önnek nem kell két különböző informatikai céggel kapcsolatban állnia. A weboldal működésért tehát minden szempontból mi vagyunk a felelősek, mivel saját szerverünkön üzemeltetjük azt.

#Arculat választás#

izmus | turbó | arborétum

{Telefon}

(+36 34) 480 880

{Search}

{OK}

E-névjegyünk

WORLD RECODE
Az oldal 35 ms alatt készült el.